About the author : Matthias Köppe

I min tid i Merkur har jeg fået lov at være en del af mine kunders projekter, drømme og initiativer. Og tit manglede kunderne en rådgiver at støtte sig op ad. Det blev ofte mig, selvom jeg egentlig kun skulle hjælpe med at rådgive omkring finansieringsløsninger.

Det skyldes at projekterne efterhånden er meget kompleks – ikke kun pga. deres karakter, men også fordi compliance og markedet forandrer sig. Stigende krav til afrapportering og dokumentering af alle mulige forhold.

Og hvad gør man hvornår, hvor lang tid tager det, hvem kan hjælpe og hvad plejer man at gøre, er spørgsmål som kan være svært at adressere. For hvis bord er det og hvem tager sig af det, følger op og vejleder?

Derfor har jeg opbygget en del viden som ligger ud over finansieringsdelen. At følge kunderne hele vejen igennem deres projekt var altid spænende og udfordrende. Derfor har jeg valgt at tage en formel projektlederuddannelse. 6 ugers kursus resulterede i et 12 tal og 10 ECTS point. Jeg har lært rigtig meget og formaliseret en hel del viden, som jeg i forvejen havde taget med mig ind i virksomheden.

Opfølgning, vejledning, rådgivning, referater, struktur, overblik, økonomi, osv. Tag fat i mig og lad os se på om ikke jeg kan blive en del af dit/jeres projekt!

About the author : Matthias Köppe