About the author : Matthias Köppe

Virksomhedens først år var en succes og aktiviteterne intensiveres igennem 2022. Der har været mange forespørgsler, uformelle samtaler med potentielle klienter og interessante dialoger med samarbejdspartnere.

Grundlæggende er alle forventninger til 2021 indfriet. PSR har både afholdt korte og længerevarende rådgivningsforløb med kollektiver og bofællesskaber, typisk ifm. rådgivning ved afrapportering af formelle forhold overfor banken/kreditforeningen ifm. omlægning af lån og udskiftning af medlemmer.

Endvidere har PSR etableret et fast samarbejde med foreningen bofællesskab.dk’s projekt ’’startpakke’’ (https://bofaellesskab.dk/19-projekter/104-startpakker-for-bofaellesskaber). Der blev arbejdet med ’’økonomi-pakken’’ og opgaverne fortsætter i 2022.

2022 vil byde på stigende aktiviteter, herunder forskellige små og større opgaver, samt 1-2 større samarbejdsaftaler. Flere opgaver er allerede planlagt og nye samarbejder i udsigt.

PSR-Assist siger hermed tak til alle de personer, som har været en del af virksomhedens første år! Mange mennesker er det blevet til, ikke kun klienter, men også venner, bekendte og tidligere kolleger med deres gode råd og hjælp. Og tak for samarbejdet til https://augenblick-film.dk/, foreningen https://bofaellesskab.dk/ og https://www.gills-economics.dk/.

About the author : Matthias Köppe